Natúr joghurt

Pasztörizálást követően probiotikum hozzáadásával, és hőn tartással előállított termék, amiből hűtés után még savót csepegtetünk ki, a termék zsírtartalmának növelése érdekében.

Joghurtjaink zsírtartalma legalább 6 %, eltarthatóságuk + 10 ͦ C alatt tárolva 10 nap.

Kiszerelés

Joghurt – 3 dl –es műanyag flakonban, vagy közvetlen telephelyi értékesítésnél saját tetszőleges edényben.

Jellemző kiszerelés

300 ml / palack

Ár

150 Ft / 100 ml

Megrendelés

Termékeinkre ezen a felületen rendelést adhat le. A leadott rendelésére, az Ön által megjelölt módon (mail, vagy messenger útján) visszajelzést küldünk, melyben visszaigazoljuk, hogy a kért  terméket tudjuk-e és milyen időpontra biztosítani. Egyedi kiszállítást nem vállalunk, de más szállításokhoz, beszerzésekhez kapcsolódóan konkrét időpontokra azt felajánljuk, vagy piaci értékesítési napokra (Hegykői termelői piacon átvehető) összekészítjük. 

Gazdaság látogatás – termék ismertetés

Amennyiben helyben szeretné megismerni gazdaságunkat, termékeinket, előre egyezetett időpontban erre is van lehetősége, kérjük az alábbi mail üzenetben adja meg mail és telefon elérhetőségét, illetve azt hogy melyik időpontban/időpontokban szeretne jönni. A megkeresés alapján igyekszünk közösen megfelelő időpontot találni.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a jelentkezését – gazdaságunk mérete, és az időszakos munkák miatt – nem tudjuk automatikusan fogadni, az csak kölcsönösen egyeztetett időpont alapján lehetséges.

Nyitvatartás

Hétfő: 17:00 - 19:00                              

Csütörtök: 8.00 - 10:00
Szombat, Hegykő termelői piac 7:00 - 11:00