Érlelt juhsajt – Pecorino

Az egyik legismertebb olasz juhsajt a Pecorino. A „pecorino” olaszul juhot jelent, a sajt neve innen ered. Eredetileg olasz juhászok készítették. Hosszú érlelésű, erős, karakteres ízvilágú, egyhén sós, kemény, reszelhető sajt. Készítésénél olasz sajtkultúrát használunk. A kemény állag és hosszú érlelés érdekében erőteljes – saját súlyt többszörösen meghaladó súlyú – préselést kap, majd a hosszabb eltarthatóság érdekében préselést követően a terméket 20 % -os sóoldattal kezeljük és legalább 90 napig érleljük. Ezt a terméket karakteres ízvilága, nagy zsír- és szárazanyag tartalma miatt csak natúr változatban, ízesítő anyagok nélkül készítjük. Minőségét + 10 ͦ C alatt tárolva legalább 180 napig őrzi meg.

Jellemző kiszerelés

200 g

Ár

8500 Ft / kg

Megrendelés

Termékeinkre ezen a felületen rendelést adhat le. A leadott rendelésére, az Ön által megjelölt módon (mail, vagy messenger útján) visszajelzést küldünk, melyben visszaigazoljuk, hogy a kért  terméket tudjuk-e és milyen időpontra biztosítani. Egyedi kiszállítást nem vállalunk, de más szállításokhoz, beszerzésekhez kapcsolódóan konkrét időpontokra azt felajánljuk, vagy piaci értékesítési napokra (Hegykői termelői piacon átvehető) összekészítjük. 

Gazdaság látogatás – termék ismertetés

Amennyiben helyben szeretné megismerni gazdaságunkat, termékeinket, előre egyezetett időpontban erre is van lehetősége, kérjük az alábbi mail üzenetben adja meg mail és telefon elérhetőségét, illetve azt hogy melyik időpontban/időpontokban szeretne jönni. A megkeresés alapján igyekszünk közösen megfelelő időpontot találni.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a jelentkezését – gazdaságunk mérete, és az időszakos munkák miatt – nem tudjuk automatikusan fogadni, az csak kölcsönösen egyeztetett időpont alapján lehetséges.

Nyitvatartás

Hétfő: 17:00 - 19:00                              

Csütörtök: 8.00 - 10:00
Szombat, Hegykő termelői piac 7:00 - 11:00