krémsajt kecsketejből

Kenhető, krémes állagú friss sajt, előállításához legfeljebb 1 % aroma és széndioxid termelő sajtkultúrát, és 0,015 % tej oltót használunk. Alvadást követően a savót hagyományos, csepegtetési eljárással távolítjuk el, majd az egyenletes, krémes állag érdekében turmixszoljuk. Jellemzően zöldfűszeres vagy őrölt piros paprika és fokhagyma ízesítéssel értékesítjük, de igény szerint készülhet belőle édes, pl. vaníliás, mazsolás változat is, vagy saját további feldolgozás miatt izésítés nélküli változat (ebben az esetben só sem kerül a termékbe). Minőségét  + 10 ͦ C alatt tárolva  14 napig őrzi meg.

Kiszerelés

Krémsajt – 200 g – os  kiszerelésben, fedeles műanyag dobozban, vagy a nem ízesített változat igény szerinti 100 – 1000 g közötti  mennyiségben.

Jellemző kiszerelés

200 g / tégely

Ár

425 Ft / 100 g

Megrendelés

Termékeinkre ezen a felületen rendelést adhat le. A leadott rendelésére, az Ön által megjelölt módon (mail, vagy messenger útján) visszajelzést küldünk, melyben visszaigazoljuk, hogy a kért  terméket tudjuk-e és milyen időpontra biztosítani. Egyedi kiszállítást nem vállalunk, de más szállításokhoz, beszerzésekhez kapcsolódóan konkrét időpontokra azt felajánljuk, vagy piaci értékesítési napokra (Hegykői termelői piacon átvehető) összekészítjük. 

Gazdaság látogatás – termék ismertetés

Amennyiben helyben szeretné megismerni gazdaságunkat, termékeinket, előre egyezetett időpontban erre is van lehetősége, kérjük az alábbi mail üzenetben adja meg mail és telefon elérhetőségét, illetve azt hogy melyik időpontban/időpontokban szeretne jönni. A megkeresés alapján igyekszünk közösen megfelelő időpontot találni.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a jelentkezését – gazdaságunk mérete, és az időszakos munkák miatt – nem tudjuk automatikusan fogadni, az csak kölcsönösen egyeztetett időpont alapján lehetséges.

Nyitvatartás

Hétfő: 17:00 - 19:00                              

Csütörtök: 8.00 - 10:00
Szombat, Hegykő termelői piac 7:00 - 11:00