Juhtúró – brindza

A juhtúró, vagy másik közismert nevén a brindza a friss sajtok közül az ún. oltós alvadású sajtok közé tartozik. Eredetileg Romániában készítették, de gyorsan elterjed a közép- és kelet-európai országokban is. Termékünk kizárólag juh tejből készül. Készítésénél mezofil sajtkultúrát és 0,02 % oltót használunk. Enyhe préselést követően, legalább két hétig érleljük, majd a krémesebb, simább állag elérése érdekében csomagolás előtt átgyúrjuk. Jelentős a probiotikum tartalma, így fogyasztása nagyon kedvező hatású a bélflóra működésére. Felhasználását javasoljuk kőrözöttnek, túrós pogácsának, valamint a jellegzetes szlovák sztrapacska elengedhetetlen kiegészítője.

Jellemző kiszerelés

200 g

Ár

5500 Ft / kg

Megrendelés

Termékeinkre ezen a felületen rendelést adhat le. A leadott rendelésére, az Ön által megjelölt módon (mail, vagy messenger útján) visszajelzést küldünk, melyben visszaigazoljuk, hogy a kért  terméket tudjuk-e és milyen időpontra biztosítani. Egyedi kiszállítást nem vállalunk, de más szállításokhoz, beszerzésekhez kapcsolódóan konkrét időpontokra azt felajánljuk, vagy piaci értékesítési napokra (Hegykői termelői piacon átvehető) összekészítjük. 

Gazdaság látogatás – termék ismertetés

Amennyiben helyben szeretné megismerni gazdaságunkat, termékeinket, előre egyezetett időpontban erre is van lehetősége, kérjük az alábbi mail üzenetben adja meg mail és telefon elérhetőségét, illetve azt hogy melyik időpontban/időpontokban szeretne jönni. A megkeresés alapján igyekszünk közösen megfelelő időpontot találni.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a jelentkezését – gazdaságunk mérete, és az időszakos munkák miatt – nem tudjuk automatikusan fogadni, az csak kölcsönösen egyeztetett időpont alapján lehetséges.

Nyitvatartás

Hétfő: 17:00 - 19:00                              

Csütörtök: 8.00 - 10:00
Szombat, Hegykő termelői piac 7:00 - 11:00